Lördag

Efter ännu en hektisk vecka så känns det helt fantastiskt att ha en lugn och skön helg framför sig. Igår lagade vi middag och gick på bio, jag har ju dock enorma problem att sitta still så länge så det var en utmaning för mig att inte gå ut i en bana runt jorden kan man väl säga. Vi kollade i alla fall på American Made och den var väl helt okej, hade sina moments emellanåt men inte mycket mer än så.

Idag står det en hel del på schemat, bland annat ska man få klä upp sig i klänning och klackskor ikväll vilket händer väldigt sällan. Innan dess är det lite fix som gäller med det mesta, lite mail, lite planera mitt liv och fundera hur jag ska lägga upp kommande månader samt vart jag bör lägga min energi och tid. Kika på lite nya jobb kanske och sådant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.