Tips: Hagskydd

Måste tipsa er vars hästar måste ha skydd i hagen. I våras köpte vi dessa skydden på Hööks till Wille och de har varit helt fantastiska under sommaren även när solen har gassat på. De blir inte alls så varma som under ett par vanliga skydd och jag kommer aldrig någonsin sätta på ett par vanliga skydd under en längre stund ute i hagen igen. Dessa från EquiXpert har verkligen fyllt sin funktion på ett helt fantastiskt vis och såhär står det om dem

Terrängskydd i stryktålig 2520D ballistisk nylon. Mellanskikt i perforerad EVA som släpper igenom överskottsvärme och som inte suger upp vatten. Insida i mjuk cushion mesh som hjälper till att transportera bort fukt. Delad skena i skottsäker PE för att skydda senan. Formar sig runt benet och sitter ordentligt på plats.

Annars vet jag att det är populärt med fluffskydd i hagen, men upplever att dessa skyddar lite bättre och är som sagt väldigt nöjd med att det inte alls blir speciellt varmt under skydden även om de stått ute i solen länge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.