Lördagstankar

Folk måste ju tro att jag är helt knäpp i skallen emellanåt, att jag aldrig känner mig ledsen eller nedstämd och att livet alltid är på topp. Så är väl inte fallet utan jag har mina meltdowns när jag ifrågasätter i princip allt som finns. Men i övrigt så är jag nog otroligt positivt inställd till livet och till allting som sker. För allting som har skett tidigare har ju lett mig fram dit jag är idag, med människorna jag är med och det är något jag faktiskt är väldigt tacksam över. Så allting som sker nu, alla val jag gör och allting jag utsätts för just nu kommer att leda fram till något fantastiskt i framtiden också, vad de än må bli så brukar det bli bra i slutändan.

Livet är i ständig rullning som jag sagt flera gånger de senaste dagarna, men det är ju verkligen så. Inget är konstant, allting ändrar på sig och vi har hela tiden ett val. Att stanna kvar eller gå. Att sälja eller behålla. Att ändra på eller fortsätta befinna sig i. Varje dag har vi ett val att kunna ändra på sådant som inte gör oss gott. Och hela tiden utsätts vi för nya saker där vi måste välja väg. En dörr stängs, två nya öppnas och nya möjligheter infinner sig. Vad som sedan är rätt kan man bara avgöra själv, men följer man magkänslan så brukar saker och ting lösa sig allt eftersom.

Det är väl lite av helgens tankebanor. Mycket som händer. Inget som händer på samma gång. Glad för det jag har och för de människor jag har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.