Nytt år = Ny hjälm

Nytt år kommer ju betyda ny ridhjälm eftersom att jag inte kommer att få tävla i den jag har nu tyvärr, för jag älskar den och är supernöjd med den egentligen. Och självklart finns det absolut ingen ridhjälm under 7000 som tilltalar mig. Jag vill ju ha en i brunt med gulddetaljer och gärna en jäkla massa glitter också men då landar prislappen på uppemot 13, 14, 15tusen och den prisklassen är dessvärre inte gjord för mig. Hjälmen som jag velat ha hela året från GPA landar på knappt 8000 tror jag, ska se om jag kan få tag på prisförslag från svenska shoppar. Men ska man ha någon av dessa fantastiska glittrande skönheter så får man som sagt nästan dubbla budgeten…

Den högst uppe till vänster är ju den absoluta drömhjälmen. En Shadowmatt MissShield med Crystal Medley-glittret på. Går loss på nästan 13.000 men ja, ren och skär perfektion. Den under från GPA är stilren och jäkligt snygg, går säkert att piffa till med lite egen swarovski om man vågar. Och sedan är väl den längst ner till höger något makalöst snygg också? Nu ska jag inte ha en blå hjälm men wow, designen är mitt i prick!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.