Svar på fråga: Flytta utomlands

Hur vågade du flytta iväg och jobba med hästar? Jag är i det dilemmat nu och fått ett bra erbjudande.. men vet inte om jag vågar och heller inte om jag är tillräckligt duktig… kram på dig!

Jag undrar också idag hur jag vågade flytta iväg faktiskt. Men jag bara gjorde det, för det var min allra största dröm där och då. Och det enda sättet du kan ta reda på om det är något för dig är ju att faktiskt prova och sedan så vägrar jag vakna upp en dag och inse att jag borde ha tagit en chans men att jag nu har missat den. Ta chanserna ni får, testa era vingar, lev ut era drömmar. Blir det skit så blir det skit och då är det inte hela världen, men då har man åtminstone försökt och då har man kommit betydligt längre än om man inte ens provade från första början vill jag lova. Vi måste bli bättre på att kliva ur vår comfort zone, utmana oss själva och utsätta oss för saker som skrämmer oss för det är så vi utvecklas som människor och tar oss framåt i livet. Även jag måste bli bättre på detta även, det är något man får jobba med hela tiden. En comfort zone har man alltid, så det gäller att hela tiden försöka att tänja på den. Så det enda jag skulle vilja säga till dig är – ÅK. Du har absolut ingenting att förlora och hur ska du veta om du inte ens provat?

One thought on “Svar på fråga: Flytta utomlands

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.