Måndag & liten bloppis

Måndag betyder för det mesta jobb, och idag är en sådan dag. Ska direkt efter jobbet vidare till stallet för att ta en kort tur på Winnie som i helgen har varit ute i skogen med mamma. Sedan ska jag ringa körskolan under dagen och boka in mig på halkan och se vad mer jag måste genomföra innan det inte står något mellan mig och mitt körkort. Det är faktiskt på G på riktigt nu, inte illa!

Förövrigt så säljer jag en ridhjälm inklusive hjälmväska från John Whitaker samt en mörkblå kavaj från Kingsland storlek 32 (passar mig med 34/36). Så hojta eller mejla om ni skulle vara intresserade. Visar bild på kavajen här nedanför, den är superfin men just nu har jag absolut ingen användning för den tyvärr.

5 thoughts on “Måndag & liten bloppis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.