Life

Hetsen som jag upplevde för ett par veckor sedan har bytts ut mot något sorts organiserat lugn. Jag har egentligen fortfarande precis lika mycket att göra, lika många platser att pendla emellan och kanske ännu mer jobb än tidigare. Men känns ändå som att jag har mer koll på läget nu än tidigare. Just nu sitter jag i Hörby efter att ha pendlat i drygt 1,5 timme efter jobbet för att ta mig hit. Det blir en lugn kväll med intag av middag i mitt egna sällskap, tvätta håret, plocka lite bland mina saker och förbereda inför morgondagen då det återigen står jobb på schemat – och jag är supertaggad inför det, även om jag måste gå upp klockan 05. Den känslan är ju ändå härlig!

Blir dock ingen heldag med jobb i morgon då jag har en massa tider att passa på eftermiddagen så att livet fortsatt går ihop sig. Men med tanke på att jag har jobbat röven av mig hela månaden så kan jag trots allt förtjäna en något kortare dag. Och även om helgen bjuder på ledighet så kommer den bli mer eller mindre fullsmockad ändå tror jag. Jag har även ringt på några nya stallplatser som jag ska kika på när tillfälle ges och sedan ska jag även leta efter lite fler så jag kan jämföra och fundera lite. Mycket förändringar på gång i livet men allting känns bara underbart och positivt just nu. Som att jag är på väg i rätt riktning på något vis. Livet är i ständig rörelse.

Nu ska jag diska, hoppa in i duschen, torka håret och sedan redigera en ny ridfilm på Winnie som ni vill se!! Hon är magisk den ponnyn, och nu är hon ändå inte fullt igång eller riden speciellt mycket eller länge den senaste tiden så där finns massa mer att hämta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.