Ridfilm på Winnie

Här kommer en ridfilm på Winnie från häromdagen. Hon är väldigt stor i sina rörelser och tappar därmed balansen lite emellanåt och har det även lite jobbigt då hon ännu inte är uppe i styrka att hålla koll på alla sina kroppsdelar heller. Man får helt enkelt ta det i hennes takt, hon har otroligt lätt för sig men jag försöker hålla det väldigt basic. Igår red jag henne en stund igen och då var det mest fokus på att hon ska vara rak, mycket avsaktningar och mycket igångsättningar. Vill att hon ska komma ner och stretcha ut ryggen, vila på steget men ändå vara framme för skänkeln.

6 thoughts on “Ridfilm på Winnie

  1. Ser jättefint ut! Jag kan dock meddela att för mig är en 9 minuters film för lång, men det kanske bara är jag. Skulle kunna tänka att 3 minuter vore rätt lagom tidspann 🙂

    1. Ja det förstår jag, det hade jag också tyckt. Man får spola lite, denna är gjord delvis till försäljningssyfte och då ville jag visa lite mer av henne då hon säljs som dressyrponny. Sedan blev det bara bonus att hon åkte upp här 🙂

  2. Vad fin hon blivit! Tycker det syns stor skillnad på hur hon bär upp dig nu jämfört med för några månader sedan! Snyggt jobbat 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.