Sunyay

Hörby bjuder på relativt bra väder ser det ut som, vi får hoppas att det spricker upp ordentligt. Jag intar just nu frukost efter att ha legat och bara njutit av varma täcken och fluffiga kuddar nu på morgonen. Det är ju ändå bland det bästa med ledighet, helst ska man ställa klockan eller vakna tidigt också så man verkligen får känna att man slipper gå upp utan att man kan ligga kvar i sin trötthet och bara njuta ännu mer.

I morgon har jag tagit på mig två härliga jobbpass, ännu tycker jag det ska bli kul men i morgon kväll lär jag ju inte tycka detsamma. Går upp strax efter 05, pendlar 2h till jobb 1 där jag jobbar mellan 07.30-14, sedan vidare till jobb 2 från 15-24. Sedan hem och sova ett par timmar innan jag ska upp och till körskolan på tisdag morgon… Därefter är jag nog pigg! Winnie ska ridas på tisdag och jag ska städa ur hennes gamla box i stallet också, är vädret okej så ska jag mocka lite hagar också.

Nästa helg styr jag och H bilen mot Kungälv för lite roligheter som jag eventuellt kommer berätta mer om senare. Det ser jag i alla fall mycket fram emot, men innan dess väntar en fullsmockad jobbvecka. All in nu de sista dagarna i september.

Satt förresten och kikade runt lite på GPA-hjälmar igår. Dessa där mittendelen heter Stardust är ju för jäkla coola. Jag är fortfarande kluven till hur jag vill att min hjälm ska se ut mer än att den ska gå i brunt och komma från GPA. Men jag ska mejla en butik angående lite priser och funderingar kring hur specialbeställda man kan få dem… hmm!

One thought on “Sunyay

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.