Winnie tävlingsdebut

Winnie gjorde en strålande debut och skötte sig som om hon aldrig gjort någonting annat i hela sitt liv. Superdupercool och underbart ridbar både på framridning, framhoppning och väl inne på tävlingsbanan. Att 80 cm var så högt när man väl satt på ponny hade jag ingen aning om, vi har nog aldrig hoppat 80 innan då som jag trott haha. Hon hoppade i alla fall super på såväl framhoppning som inne på banan. Tittade absolut inte på någonting och var hur cool som helst. Finns i vanlig ordning en del att anmärka på i min ridning, jag har ju inte direkt arbetat speciellt aktivt med mig själv det senaste men det måste det bli ändring på. Winnie och jag nollade i alla fall hennes debut i LD och fick rida ärevarv och alltihop. Så nu är divan supernöjd när hon fått vara i centrum och varit duktig. Hon tror nog att hon har hoppat OS idag. Ska alldeles strax ladda upp filmen också!

Mersmak kan man ju minst sagt säga. Fy vad det är roligt med hästar just nu och Winnie kanske blir kvar ett tag ändå för hon har verkligen inte ens visat en bråkdel av vad hon besitter förutom sin fantaaaaastiska luftiga galopp!

Varning för bildbomd men alltså *.*

Dags att ta tag i sin egna sits igen jao!

6 thoughts on “Winnie tävlingsdebut

  1. Grattis fin ponny.
    Men hur funkar det när hon är ungponny och du är för gammal för att egentligen rida ponny? Ni blir väl inte placerade? Varför ärevarv? ?

  2. Men sälja henne INTE!! Herregud, superfin ju!!! Du som verkligen kan rida ponny, fortsätt med det. Behövs ju verkligen någon som kan utbilda de där små liksom 😉

    1. Men tack för din kommentar *.* Ja jag känner att utbilda ponnyer är verkligen svinroligt, så det är nog något jag kommer försöka fortsätta att inrikta mig en del på. Jag vill så mycket i livet att jag inte vet hur jag ska hinna med allting dock, haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.