Tankar och planering

Solen skiner denna fantastiska söndag, jag gick och la mig i sängen vid 20.30 igår och det var så skönt vill jag lova er. Efter att ha klivit upp vid 05 hela veckan så var en sovmorgon idag otroligt skön och välbehövlig. Dagens första fokus blir att fixa lite tidsinställda blogginlägg så att bloggen kan rulla på i veckan. Veckan ska också planeras, motion av Winnie, vilodagar och allt sådant. Sedan ska jag ta ett av mina block och skriva ner alla tankar och känslor jag har kring framtidsdrömmar och framtidsvisioner hade jag tänkt. Hur de rent konkret ser ut, vad jag behöver för att ta mig dit och hur jag ska göra för att ta mig dit. Tror det kan ge mig en ordentligt inspirationskick om inte annat nödvändigt för att samla alla mina tankar och få lite ordning på dem. Sätta upp lite tidsmål så att det bara inte fortsätter vara drömmar utan så att jag kanske har någon typ av plan och när det bör eller kan ske också.

I övrigt ska jag kika på stallplats idag och hoppas att det kan vara något bra och sedan blir det inte så mycket annat än att laga middag, tvätta, svara på mail och annat liknande fram tills det är sovdags ikväll. En promenad i solskenet hade kunnat göra sig gott också.

Ringde SLU i torsdags, vi får Nashvilles provsvar i veckan så får vi se om våra teorier stämmer eller inte…

Efter att ha fått sitta på sin egna uppfödning igår på tävling så kände jag bara hur mycket jag längtar till att Nashville också växer upp och hur mycket jag önskar att jag kunde fortsätta med min ponnyavel. Men för att man ska kunna det så krävs det att man har ett eget ställe att bo på eftersom att det är alldeles för dyrt att stalla in så mycket hästar. Hade jag kunnat välja så hade jag tagit ett föl på Winnie också (kanske till våren…?), men då måste jag också ha förutsättningar att ha henne någonstans…

2 thoughts on “Tankar och planering

  1. Hade varit kul om du tar föl på winnie så era fantastiska egenuppfödda ponnysar inte tar slut nu! Om man tar en riktigt stor hingst kanske du får din framtida winnie i storhästformat ?

    1. Ja jag känner det också, en svår fråga det där. Men har kikat efter internationella ponnyhopphingstar halva dagen. Hittar jag något som tilltalar mig så kan det absolut bli så till våren eller sommaren, så har vi en period innan dess när vi hinner tävla och visa upp oss lite grann! Kan inte riktigt släppa detta ännu, hehe!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.