Ny hage att utforska

Det är verkligen terapi för själen att inte ha någon tid att passa i stallet och bara kunna ta allting i sin fart. Igår gick jag och pillade en bra stund med att bara plocka upp och organisera hennes saker. Idag var det mest stallfix och vanliga sysslor, men i lugn och ro i ett mysigt stall. Hon fick motioneras lite lätt under morgonen innan hon kom ut i hagen och det gick precis så fint som jag trodde att släppa ut henne i sin nya jättefina gräshage. Hon var nöjd och glad, grabbarna som blir haggrannar var också nöjda och glada över det nya lilla sällskapet.

Winnie är så rolig. Den sista bilden är så typiskt henne. Som en spårhund snokade hon igenom hela hagen, så här gör hon även om man skrittar och travar på långa tyglar ibland. Nyfiken spårhund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.