Ledig måndag

Eftersom att denna måndag blev ledig så startade jag dagen med att ligga och dra mig i sängen en stund extra. Strax efter 08 var jag dock uppe och la in en maskin tvätt för att sedan städa hela lägenheten. Skön start på veckan må jag vilja påstå. Nu väntar intag av frukost innan jag cyklar till stallet för att rida ut Winnie i det underbar vädret som dagen bjuder på. Skapligt nöjd över hur dagen ser ut ändå, sedan får jag väl stoppa näsan i teoriboken ikväll och fortsätta beta av alla siffror och skit jag måste lära mig. Snart uppskrivning…! Så det är väl så denna måndagen kommer att fortsätta. Men nu ska jag plocka ihop lilla kameran så jag kan få några bilder idag också, man får passa på när vädret är på topp och det är ljust utomhus!

11 månader har idag passerat sedan den där kyliga vintermorgonen i december. Solen sken. Det var stilla. Och det var den sista resan med mitt älskade hjärta bak i transporten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.