Winnie the pony <3

Winnie var som ni säkert vet och noterat aktivt till salu tidigare under hösten. Ett beslut jag drog tillbaka ganska så omgående efter att jag tävlingsdebuterat med henne. Dels för att hon skötte sig som en superstjärna, men också för att hon gav en väldigt härlig känsla uppifrån ryggen och sedan är det alltid roligt att höra att man har en snygg häst också. Hon gick där, 4 år gammal och gjorde precis allt man bad om i balans. Jag log mig verkligen igenom hela den dagen, och sådana känslor vill man ju gärna eftersträva. Det är kul att tävla men det är ännu roligare att tävla på sin egna uppfödning när det går bra! Därmed började jag fundera på om jag verkligen skulle sälja henne. Åtminstone bestämde jag mig för att inte aktivt försöka få iväg henne, utan snarare behålla henne, njuta av att få rida henne så länge jag har henne och sälja om/när rätt hem dyker upp – annars betäcka till våren.

Det finns intresserade av henne så vi får väl helt enkelt se hur allting blir. Det viktigaste för mig i en försäljning är att Winnie hamnar hos en bra familj, men det vill vi väl alla. Gärna en familj som tar tillvara på hennes kapacitet men som främst sätter hästen först. Den som köper Winnie köper en vän för livet, en fruktansvärt charmig personlighet och hon kommer bjuda på många skratt och mycket kärlek. Annars – kommer hon bli en superbra mamma precis som sina äldre syskon, mamma och mormor tror jag!

2 thoughts on “Winnie the pony <3

    1. Det är absolut en ponny för championaten i båda grenarna 😀 I år kunde hon gått kvalitén men hon var inte där just då så vi hoppade det. Nästa år hade hon gjort sig jättebra på championaten, vi får väl se hur allting blir 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.