Måndag.

Smyger in mitt i teoriplugg för att uppdatera er lite kring Winnie och bara skriva av mig lite medan jag faktiskt har lite tid. Just nu är det hektiskt då jag är mitt uppe i att plugga körskoleteori inför uppskrivning samt övningsköra inför uppkörning. Håll alla era tummar, nu är det faktiskt äntligen dags tro det eller ej! HAHA.

Winnie och jag har varit ute och skrittat samt travat en del på asfalt idag i solskenet, dock ordentligt kyligt men vindstilla här i Skåne idag, det är ändå ganska sjukt! Nu ska jag sätta mig och planera resten av hennes vecka för att se hur jag bäst lägger upp allting. Tänkte bjuda på några prints från helgen när hon hoppades lite grann, ska kolla igenom filmerna och se om det blev någonting bra att lägga upp. Hoppade väldigt lågt och hon hoppar inte riktigt ännu men hon har blivit betydligt bättre på att vänta in hindren och hoppa lite mer på styrka. Det är som sagt sådant som kommer med tiden, hon har jättestor galopp och stora rörelser i allmänhet och det tar sin lilla tid, vilket det också får ta när man är så ung!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.