Kylig tisdagmorgon

Härlig men kylig morgon som började i stallet med en rejäl framskrittning ute med Winnie och ett kortare pass i ridhuset. Pigg ponny som sprätter lite med benen emellanåt men däremellan är hon hur trevlig och mjuk som helst. Älskar att vara i stallet på morgonen, kunna pilla och dona i lugn och ro och sedan på något vis känna sig klar med det och kunna fokusera på allt annat som kräver mitt fulla fokus just nu. Idag är det sista racet med teori för i morgon smäller det, känner mig väl förberedd faktiskt men lite till ska det repeteras och övas innan jag kan somna lugnt ikväll!

Men innan det blir teori så ska jag dra över hela lägenheten med allt vad det innebär och därefter kan jag sätta mig ner i lugn och ro och känna att jag kan koncentrera mig ordentligt på det som jag behöver koncentrera mig på!

Winnie är iklädd sina fina pannband från Wist Design nu hela tiden och det bästa är att det är tryckknappar så jag kan mixa fram och tillbaka precis hur jag känner utan att det på något vis är knöligt, det är verkligen en genialisk uppfinning det där!

Så nu – Grundlig städning, duscha med inpackning (<3), tända ljus, sätta på musik och krypa ner i soffan med datorn och göra vad som göras skall. Love it!

2 thoughts on “Kylig tisdagmorgon

  1. Hon borde jobba som modell alltså, lätt snyggaste ponnyn! Helt fantastiska ögon!!
    Hoppas det gick bra på uppskrivningen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.