Det är inget lätt mission!

Jag har luskammat säljsidor med hästar, lagt ut egna sökesannonser på alla tänkbara platser, letat genom kontakter och bekantas bekanta, hittat ponnyer men fått välja bort på grund av det ena eller det andra. Behövt använda hjärnan i stället för hjärtat. Det är inte lätt att hitta ponny alltså, verkligen inte. Ännu svårare hade det varit om jag letat min framtida storhäst nu, herregud det vill jag inte ens fundera på. Den får komma springandes rakt in i mig sen när det är dags.

Har fortfarande skickat ut några krokar både i här i Sverige men också utomlands. Utöver detta finns det ett litet sto jag har kollat på som det kan tänkas att bli. Vi får helt enkelt se, fortsättning följer och självklart kan jag/vill jag inte skriva ut för mycket här innan allting är klart.

Nu ska jag ta tag i mitt liv och bege mig till Media Markt, IKEA och lite sådant tror jag. Friheten med körkort är magisk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.