#wishlist

Vi är inte speciellt juliga i vår familj men vi brukar äta god mat tillsammans, umgås, dricka glögg och bara ha det allmänt trevligt. När vi var yngre fick vi julklappar men det är något som uteblivit på senare år nästan helt faktiskt. Kommer jag på något riktigt wow till min familj så köper jag det, men att köpa för köpandets skull är ingenting jag är ett större fan av. Och jag förväntar mig ingenting heller. Jag har saker så jag klarar mig, är nöjd med min vardag och tycker gemenskapen och umgänget med min familj väger tillräckligt tungt nuförtiden!

Men det hindrar mig inte från att ha en liten önskelista ändå, för visst finns det alltid saker som gärna hade fått flytta in i garderoben och så vidare. Helst av allt skulle jag vilja spendera några tusen på nya gardiner, mattor, kuddar, handdukar och annat smått och gott till lägenheten #dröm. Men Kingslandjackan jag provade på Börjes förra veckan blev jag totalt kär i! Samma sak med ett rosa adidasset jag hittade på internet. Stigbyglarna, schabraket och filten är bara roliga saker som fick fylla ut bilden. Och skorna från Johnny Bulls blev jag också ganska kär i, älskar dragkedjor och behöver ett par svarta rejäla skor till vardags!

Har ni något speciellt ni önskar er i år? En upplevelse, en önskan som inte går att uppfylla eller en speciell sak? Jag förväntar mig absolut ingenting utan vill bara få vara nära och umgås med de jag har i mitt liv som betyder någonting. Och så hoppas jag att jag kan hitta en ny häst till mig själv i julklapp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.