Boka besiktning!

Vet ni en sak? Nästa vecka ska jag boka besiktningstid hehe, och förmodligen dyker det upp en ny liten gröning i stallet efter nyår! Jag är såååå taggad på ny pålle nu, men samtidigt känner jag mer än verkligen att det är rätt månad att stå utan. För till och med jag som hatar snö och kyla tyckte det var mysigt att se snöflingorna falla till marken häromkvällen. Kanske för att jag vet att jag slipper gå ut i skiten hehe!

I övrigt väntar jag på några spännande paket som ska dyka upp. Till exempel så var jag ju tvungen att spendera pengar på en ny hjälm om jag vill kunna tävla nästa år så det var bara att snällt köpa en hjälm, nu blev det dock en begagnad så kom ändå relativt lindrigt undan! Sedan fick det bli ett snyggt ulltäcke också då jag skickade med mitt på Winnie till Belgien, det var ändå i minsta laget och skaffar jag mig en maxad D så hade det absolut inte fungerat så bra. Så nu ska jag otålmodigt vänta på detta!

Wille vilding när han skulle kastreras i början på förra året. Han har lite resning den där killen kan man väl säga hehe…!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.