Back to business

Då var mitt ”höstlov” över, har jobbat otroligt lite den senaste månaden och det har faktiskt varit fruktansvärt skönt vill jag lova. Men i tisdags skrev jag på en timanställning och idag går jag bredvid på ett annat ställe, så nu tutar vi och kör ett tag till antar jag. Tills jag vet vad jag vill göra med mitt liv haha! En sak i taget får man reda ut och nu har jag rett ut biten med körkort och sålt ponny. Så nu går vi vidare på nästa projekt och roligheter helt enkelt. Allt kan inte ske på samma gång även om man helst hade velat det!

Så nu kör vi kvällsjobb idag, dag i morgon och sedan styr jag bilen med mamma mot Hultsfred på lördag. Får dock köra hem runt lunchtid på söndag senast för jag har en tid att passa, lite körigt hehe. Får vara uppe tidigt och fotografera Nassemannen innan vi styr hemåt igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.