Frågestund

Jag tycker det är dags för en frågestund jag. Så ni kan få passa på att ställa alla era frågor om Winnies försäljning, ny häst, varför hit och varför dit samt allt annat ni sitter inne och funderar på. Så let’s go tycker jag! Fråga på!

17 thoughts on “Frågestund

 1. Hej!
  Är din plan med ny ponny att sälja och i så fall inom vilken tid ungefär?
  Börjar du kanske fundera på att hålla på med ponnyer till största delen istället för storhäst, ser du det som din framtid? Tänker typ avel eller förmedling.

 2. Vad hände med Humlan? Vet ju att hon är hos Danai men vad hände mellan er? Känns som hon smutskastar dig en del på hennes blogg…

 3. Vet att du tycker det är roligt med ponnys osv. Men funderar på varför du inte köper en storhäst nu, alltså en billig projekthäst som du letar efter fast i rätt storlek? Tänker att om du nu skulle fastna och få ordning på den är ju framtiden löst på hästfronten. Eller hur tänker du?

  Även fundersam på vad du söker och har för krav på din nästa stora. 🙂

 4. Hur stor är Nasse nu? Hur hög tror ni att han kommer bli när han växt färdigt? Vill se fler bilder på honom, så himla söt ju!

 5. Har ni ett starkt familjeband hos er?
  Hur ska du firas jul?
  Har du några syskon?
  Hur många år skiljer det mellan dig o din partner?

 6. Jag tycker också att du kan skriva ut lite förklaringar om vad som händer, en blogg blir rätt ointressant om det bara är konstigt avslutade grejor för läsarna. När man bloggar så har man valt att dela med sig av sitt liv, man kan såklart hålla delar privata och det tycker jag att man ska göra – men en hästblogg där väldigt mycket är hysch hysch och bara försvinner eller sopas under mattan, den blir inte så intressant att läsa.

 7. Bor dina föräldrar ihopa?, du nämner din mamma en del men man hör aldrig något om din pappa?, kanske har ni ingen kontakt? Syskon?

 8. Hur gick det till med Winnie’s försäljning? Allting hände så snabbt, tror väldigt få riktigt hängde med.
  Skulle du kunna förklara lite mer ang försäljningen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.