Svar på frågor – Del 1

Jag tycker också att du kan skriva ut lite förklaringar om vad som händer, en blogg blir rätt ointressant om det bara är konstigt avslutade grejor för läsarna. När man bloggar så har man valt att dela med sig av sitt liv, man kan såklart hålla delar privata och det tycker jag att man ska göra – men en hästblogg där väldigt mycket är hysch hysch och bara försvinner eller sopas under mattan, den blir inte så intressant att läsa.
Bland det bästa med att bedriva en blogg är att man kan utelämna exakt vilka bitar man vill och att bloggandet inte på något vis behöver styras av andras åsikter eller kommentarer. Som du och säkert många andra förstår så utelämnar jag inte saker ur bloggen för att folk ska bli nyfikna eller liknande, utan för att jag helt enkelt inte ser någon poäng med att ta upp saker på bloggen som egentligen inte berör någon annan mer än mig och den andra parten. Därför kan jag lämna detta utanför, skriva en kort och enkel förklaring på vad som sker men jag känner mig absolut inte skyldig att skriva varför. Förlorar jag en eller några läsare på det ja då får det helt enkelt vara så. Det finns mycket som har hänt tvärt detta året som jag inte valt att skriva om, och det är ett helt medvetet val från min sida och det kommer att fortsätta vara så också. Så kan det tyvärr bli ibland och det får man räkna med. Folk är nyfikna yes I know, men då får folk vara det också.

Varför är din partner så himla hemlig? Eller hen vill inte synas på internet?
Samma sak här. Jag känner helt enkelt inte att jag behöver dela med mig av precis allting på min blogg eller internet. Faktiskt inte. Och sedan passar jag även på att bespara mig vissa människors kommentarer och åsikter på samma gång. Men om jag håller den så himla hemlig vet jag inte..? Ser dock ingen anledning att skriva ut allt jag vet heller. Då förhållandet ännu är relativt färskt i mångas ögon så besparar jag mig helt enkelt åsikter kring det. Och om du är så nyfiken så heter han Henrik 😉

Vad är planen med bloggen? Känns som det varierar väldigt i kvalitet och uppdatering.
Har ingen som helst plan med bloggen längre vilket ni nog märkt. Jag skriver för att det är roligt och för att jag älskar att skriva här. Och ju mer jag vuxit upp, desto mindre tid har jag haft att lägga här. Det är jobb, hästar, stall, ridning, vänner, relationer, vuxensysslor och mycket annat som har gjort att jag inte haft samma tid till detta. Samtidigt som motivationen tryter emellanåt på grund av både det ena och det andra. Men bloggen lär leva i många år till i alla fall!

Vad använder du för träns, vilka tycker du har bäst kvalité?
Winnie trivdes väldigt bra på Micklem så ett sådant är jag sugen på att köpa mig. Annars har jag ridit med ett vanligt träns med brett nackstycke och varierat nosgrimmor. Och eftersom att jag hållt mig till budgetträns så kan jag inte svara på någon fråga om kvalitet faktiskt hehe.

Hur stor är Nasse nu? Hur hög tror ni att han kommer bli när han växt färdigt? Vill se fler bilder på honom, så himla söt ju!
Eftersom att jag ska till honom i helgen så tänkte jag försöka mäta honom och se. Eftersom att han hela tiden varit väldigt stor så räknar jag faktiskt med att han blir D-ponny men vi får se! När de är 1 så brukar de ha växt klart till 90% och det har faktiskt stämt in riktigt bra på alla tidigare föl. Så till våren får vi slå en kik på mankhöjden igen och räkna lite! Men skulle han vara 130 till våren så slutar han på ca 145… Mon Amie är mätt till 126 som 8-åring och han är ju i princip lika stor som henne just nu! Kamerorna åker med upp i helgen så ska det knäppas massa bilder!

Mitten på augusti…

Slutet på setpember…

3 thoughts on “Svar på frågor – Del 1

  1. Förlåt men jag får lite ont i magen av vissa personers frågor och påståenden.. Vi som bloggar och har oss, lever som vilken annan människa som helst bara att vi valt att dela med oss av det på ett annat sätt än många andra. Vi sitter inte vid datorn 24/7 och kan uppdatera om ALLT som händer osv, det finns andra viktigare måsten än att skriva för andras skull.

    Jag tycker du är grym på det du gör, oavsett hur mycket du väljer att dela med dig av eller uppdatera oss med!

    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.