Äntligen, äntligen, äntligen!

Så dagen är helt enkelt kommen. Dagen när jag ska få träffa min lilla fölunge som är drygt 7 månader gammal för första gången. Det ska bli ett spännande möte och jag ser så fram emot den dag jag har honom här nere i Skåne i stället vill jag lova. Jag är så glad för denna häst så ni anar inte, så att äntligen få träffa honom känns verkligen helt fantastiskt! Så styr vi bilen hem i morgon så ska jag försöka vara tillbaka här i Hörby för jag har en tid att passa på kvällen sen. Men innan dess ska kameran gå varm vill jag lova!

Sedan håller jag tummarna för lite roliga besked angående en ponny till veckan och sedan insåg jag igår att det redan är jul till helgen ju!? Den hängde jag inte alls med på faktiskt. 0 julklappar är inhandlade, men något ska vi nog få till minsann!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.