Måndag

Smoothie och macka till frukost, One Tree Hill på tv:n och jobb om ett par timmar. Förhoppningsvis kan jag ringa och boka besiktning på en ponny i veckan och sedan är det jul, mellandagar, nyår och allt det där. Mycket spännande på gång egentligen, men där emellan är det ganska så händelselöst. Jag får sitta och kolla på samma bilder på Nashville ett tag till och njuta av filmklippen på honom tills det händer lite mer helt enkelt. Skapligt sugen på att bara hämta ner honom med detsamma vill jag lova! Gosenallen!

Hittade fler gamla bilder. Bland annat denna som var den allra sista bilden jag tog på Flex. Älskade hästen <3

2 thoughts on “Måndag

  1. Så sorgligt det som hände med Flex 😔 du kämpade verkligen för honom! Han kunde inte haft en bättre människa som sin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.