Nya utmaningar på G

Då var det dags att göra sig bekväm i kläderna för ett nytt jobb. Efter några bredvidgångar så ska jag nu hitta vidare själv här i trakterna. Jag har ju tidigare jobbat inom hemtjänst samt på ett DHL-lager i Klippan men nu när jag bor i Hörby och har körkort och inte har någon lust att pendla till Klippan så har jag i stället skaffat mig lite jobb här. Så nu är jag timvikarie inom hemtjänsten och sedan har jag varit på möte angående ett annat jobb som jag påbörjar efter jul och nyår. Lite sådär. Nya utmaningar står för dörren och det behöver jag nu! Att utmana sig själv och tänja på sina comfort zone-gränser och känna att man växer som människa är väl ändå något av det härligaste som finns!

Ett ponnyprojekt under våren. Förhoppningsvis ett ponnyföl som flyttar ner och så hoppas jag att jag får vara mycket aktiv med kameran under kommande halvår också. Mycket spännande på gång och mycket utmaningar hoppas jag på!

Saknar att ha som jobb att trimma och hoppträna hästar vill jag lova er! En vacker dag igen är det förhoppningsvis något jag gör på deltid igen fast för mig själv och ingen annan!

One thought on “Nya utmaningar på G

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.