Lillnasse

Har inte alls hunnit skriva eller tänkt på att skriva om hur mitt första möte egentligen var med Nasse! Det var en väldigt söt liten häst, väldigt go, la mulen mot kinden och var gosig! Tillgiven och trevlig, jag kunde ta på öron och klia överallt utan några konstigheter. Jäkligt rejäla ben för att vara hälften Welsh hälften ridponny, långa, fina men rejäla ben. Ska bli kul att se hur de utvecklar sig när han växer. De andra har ju haft så pinniga ben att man trott de ska gå av liksom, haha! Kanske ser bättre ut när han växt till sig!

När jag ledde honom en kortare bit i grimma och grimskaft så var han tydlig med att visa vad han tyckte om det. Då kom hans lilla vilde fram och han började skutta omkring, dra i min jacka och vara allmänt bråkstakig. Och det är just det där beteendet jag vill ta ur honom innan han blir för stor och för hingstig! Men i övrigt en väldigt trevlig, tillgiven och social fölunge!

One thought on “Lillnasse

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.