Nu blickar vi framåt

Telefonen plingade i morse och jag begav mig därefter till jobb. The fancy life of being timanställd men det är samtidigt underbart! Julen spenderades med H och hans familj, god mat och trevligt sällskap. Mer än så kräver jag inte av julen. Vi gav varandra en hotellvistelse i Göteborg över nyår, kunde inte tänkt mig en bättre present med min favoritmänniska. En upplevelse som skapar minnen, det är det finaste man kan ge någon tycker jag!

Nu ska jag kika igenom mellandagsrean på internet som har börjat lite smått. Det enda jag egentligen vill ha är Kingslandjackan jag provade för ett tag sedan. Snyggaste jag sett sedan jag fick med min förra Horse Pilot-jacka hem från mässan tidigare i år. Jag är fortfarande nykär i den jackan och kommer kanske alltid att vara?

Ska publicera lite fina bilder från ett fotojobb som nu kan publicerades eftersom att en bild skulle skrivas ut och ges som julklapp.

One thought on “Nu blickar vi framåt

  1. skulle inte du kunna göra ett blogginlägg / pratvideo om hur du fixade att ha häst under gymnasietiden? med plugg, planering, tid etc. skulle vara mycket uppskattat!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.