Svar på frågor – Del 3

Hur gick det till med Winnie’s försäljning? Allting hände så snabbt, tror väldigt få riktigt hängde med. Skulle du kunna förklara lite mer ang. försäljningen?
Jag tycker ändå att jag har svarat bra på situationen kring henne. Jag fick i alla fall intressenter på henne då hennes annons fortfarande låg ute på Hästnet trots att jag hade bestämt mig för att behålla henne ett tag. Kunder flög i alla fall ner från Belgien, provade henne under en helg och bestämde sig ganska direkt att de ville ha henne så jag bokade besiktning som hon gick igenom samtidigt som kunderna bokade transport åt henne.

Planen har ju nästan sedan alltid varit att sälja henne. Men sedan har jag emellanåt velat lite kring henne och funderat på att ta föl och allt möjligt. Men när det dyker upp en fantastisk familj som kan erbjuda precis ett sådant hem jag söker så känns det så bra det kan att sälja i alla fall.

Vilken av dina sålda ponnysar skulle du helst köpa tillbaka?
Jag har alltid haft ett gott öga åt Fiffi som är Winnies mamma. Och hade jag fått välja en så hade det nog blivit henne, så kunde jag gjort fler ponnyföl! Mon Amie är också fantastiskt, men tyvärr lite liten.

Vart köpte du själva fårskinnsinläggen till benskydden?
Köpte dem i en monter på GHS som jag inte har en aning om vad den heter tyvärr.

Hur ser Willes framtid ut?
Willes framtid är lite dag för dag. Han kräver enormt mycket arbete då han har enormt mycket energi. Men tanken är att vi ska ta vidare hjälp med honom som ett första steg i hans vidareutveckling och steget mot en ridbar och trygg häst!

När får du hem Nasse?
Förhoppningsvis i vår! 🙂

Har ni ett starkt familjeband hos er?
Jag tycker vi har ett fint familjeband, varken mer eller mindre än någon annan 🙂

Har du några syskon?
2 bröder! En yngre och en äldre.

Hur många år skiljer det mellan dig o din partner?
9 år.

Vet att du tycker det är roligt med ponnys osv. Men funderar på varför du inte köper en storhäst nu, alltså en billig projekthäst som du letar efter fast i rätt storlek? Tänker att om du nu skulle fastna och få ordning på den är ju framtiden löst på hästfronten. Eller hur tänker du?
För att den dagen jag vill köpa en storhäst så ska det vara en fin unghäst som jag förmodligen ska behålla ett bra tag. Jag känner mig inte riktigt där ännu. Just nu är det detta jag vill göra, ponnyer jag vill utbilda och sälja så att jag den dagen när den rätta storhästen kommer i min väg kan få flytta in utan att jag gör mig av med alla pengar jag äger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.