Provridningar, ponnyer och massa funderingar!

Igår var jag och provred en ponny, mycket trevlig och söt tjej. Sedan kikade jag även på två andra, en på samma ställe och en på vägen hem. Ska tillbaka och kika på den sista idag efter jobbet. Det är verkligen inte lätt detta, men det finns någon eller några som intresserar mig lite mer. Lite mer information och klarhet kring dessa innan jag tar ett nytt beslut är min plan. Ingen stress, noga utvalt och mycket diskussioner och funderingar. Det är trots allt en hel del som spelar in i slutändan!

Innan jag åkte och kikade ponnyer så passade jag på att ta lite bilder på Wille och filma när han löshoppades lite grann. Det var dessvärre inget jag hann att klippa ihop igår men förhoppningsvis ska jag få ihop det redan ikväll i stället! Men först jobb 7-14!

2 thoughts on “Provridningar, ponnyer och massa funderingar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.