Ventilerar och funderar

Efter torsdagens tråkiga nyheter med att ponnyn inte gick igenom så la jag ut en annons på instagram och en i en ridponnygrupp på facebook och sedan hade jag att göra hela kvällen. Det som är bra med att lusläsa annonser, sätta sig in, tänka efter och jämföra är att det är lättare att sålla bort de man inte är intresserad av och behålla de intressanta. Därefter kan man kolla filmer/bilder på de intressanta och se vilka som fortfarande känns aktuella för köp. Även att provrida/träffa dem live är ju självklart guld värt tycker jag och då får man en helt annan uppfattning och då kan man verkligen börja jämföra och fundera mellan de man är intresserad av.

Nu har jag skalat ner torsdagens annonser till ca 2 hästar varav den ena har jag nu sett löshoppad live och det är alltid en stor pluspoäng. Och är absolut fortsatt intresserad. Den andra har jag bara läst om/sett bilder på men verkar absolut också väldigt spännande. Så nu ska man ta steget vidare härifrån. Det är ändå på något vis roligt, spännande och nog framförallt lärorikt att leta häst. Jag har ju aldrig riktigt letat häst på detta vis utan de har ju bara dykt upp tidigare!


Fantastisk ponny från Irland som hoppade riktigt trevligt! En sådan hade jag gärna kunnat tänka mig igen. En lättare typ av irländare, ridponnyaktig med trevligt språng och känslig i ridningen! Och fin färg/ögon! Hehe… Blir lika kär varje gång jag ser honom. Synd man inte själv letade ponny då!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.