Sunday

Jag måste bli bättre på att börja skriva ner mina bloggidéer när de väl dyker upp, kan sitta och tänka en massvis emellanåt men sedan hinner 1000 saker hända mellan det och att jag sitter vid datorn och poff så vet jag inte vilken tanke jag skulle ta vid längre. Och idag har det minst sagt swishat 1000 saker genom huvudet av olika anledningar då jag minns inte alls vad jag skulle ta upp här. Det får helt enkelt bli ett inlägg för en annan dag.

I veckan ska jag provrida en ponny som jag är nyfiken på och intresserad av, förhoppningsvis känns även det bra och i så fall är det nog bara så att de sista bitarna med besiktning, kontrakt och så vidare som ska falla på plats också. Vi håller helt enkelt tummarna!

I morgon är sista lediga dagen innan jag delvis ska gå på schema för första gången since forever hehe. Men det ska bli kul, spännande och säkerligen väldigt lärorikt! Och för någon som mig som får lite smått panik över tanken att gå heltid på schema så blir 2 dagar i veckan alldeles super men självklart kommer jag ju jobba en hel del utöver det också, även på det jobbet!

Annars spinner jag mycket på tanken i huvudet om att på sikt hyra mig ett eget stall, flytta hit min mor och med tiden kunna ta emot ponnyer för inridning, tillridning, tävling och försäljning. Något jag har velat länge, men rätt läge dyker upp när rätt läge dyker upp såklart så vi fortsätter ta en sak i taget. Förhoppningsvis kan jag lösa så att Nashville (<3) kan få flytta ner så fort som möjligt också! Älsklingsgrabben som jag tycker om honom! Drömponny tror jag!

Ska slänga ut löshoppningsvideon på denna killen också! Han har nog aldrig varit så snygg i kroppen som han är just nu den där Wille! Och inte så lugn i sinnet heller, arbetet med honom tar sig verkligen. Det är svårt att försöka förklara Wille i ord tyvärr utan man måste nog ha varit med en del på resan och känna honom från grunden för att förstå hur han är. Planen är nu att ta specialhjälp för att lösa en del svårigheter i kommunikationen men även ridningen och sedan skicka iväg honom till någon som kan ta tag i ridningen och hoppningen ordentligt sedan när det känns aktuellt. Skynda långsamt får man göra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.