News

Första veckan som elevassistent/fritidsledare över och det har känts bättre och bättre för varje dag när man har kommit in i det! Så torsdagar och fredagar är mina fasta dagar på skolan och sedan pusslar jag ihop de andra dagarna med annat helt enkelt.

Hästletandet fortsätter men det är verkligen, verkligen jättesvårt! Har en jag kollat på en gång som jag ska provrida på måndag som finns i närheten. Idag mejlade jag på en annan som verkade väldigt spännande och trevlig men utöver det så står det väldigt stilla och är väldigt dött haha! Det får ju ta den dit det tar och jag ska försöka skriva ett inlägg om mitt hästletande men motivationen och tiden har varit obefintlig denna vecka med nytt jobb, längre dagar och mycket annat. Men det verkar som att jag eventuellt fått tag på en stallplats åt Nashville här nere i alla fall och det är ju jätteroligt i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.