Måndag

Följer självklart Winnies nya ägare på instragram och igår hade de varit iväg och hoppat, SÅ duktiga och SÅ fina tillsammans. Stolt och glad uppfödare till denna fantastiska lilla individ. Fick även reda på att Winnies mamma Fiffi hittat ett nytt hem igår också, superroligt! Och för er som undrar mer om Winnie och hennes nya ryttare, ni kan passa på att ställa frågor i hennes frågestund här!

Idag ska jag provrida en ponny jag kollat på tidigare och till helgen sen ska jag åka och kolla på en annan ponny. Så det står fortfarande relativt stilla på fronten – Hitta ny häst – kan man väl säga. Har fått lite erbjudanden om att rida andras hästar och det finns ett som tilltalade mig en hel del i alla fall. Mycket spännande på G after all får man väl ändå ta och säga! Men fortsatt – en sak i taget – och då faller bitarna även på plats en efter en! Tålamod!


Nashvilles mamma Mon Amie III <3

5 thoughts on “Måndag

  1. Vad känner du om att Winnies nya ägare skriver att Winnie försökte rulla när hon red, stegra sig ,bockar osv.?Har fått intrycket här på din blogg att hon inte alls verkade vara en sådan pigg häst som gör sånt.

    1. Det är ingenting jag känner igen från hennes tid här, kanske kände hon sig påverkad av något den dagen? Kanske var hon bara pigg, kanske var det ett missförstånd? Ny ryttare på ett nytt ställe. Jag känner inte att det är något som oroar mig då de fortfarande lär känna varandra och försöker hitta alla knappar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.