Onsdag

Solen skiner och det snöar samtidigt utomhus. Har varit riktigt ruggigt de senaste dagarna och jag har flertalet gånger varit lite smått glad över att fortfarande vara utan ponny, hehe! Samtidigt som jag känt alla förmiddagar när jag varit ledig att det hade varit perfekt med en liten ponny att ta ut sin energi på. Oavsett så dyker den upp när den dyker upp, till helgen blir det en koll på ponny och resten av hästarna har jag lagt bakom mig. Börjat på ny kula liksom.

Jag har haft en ultralugn förmiddag spenderad i sängen och ska strax göra mig redo för ett par timmars jobb på fritids och därefter står jag i valet och kvalet att faktiskt ta tag i mitt liv och bege mig till gymmet. Är inte alls nöjd med hur lite jag rör på mig just nu och vad som då händer med min kropp så jag har kommit fram till att det nog blir ett gymkort efter att ha bollat tanken fram och tillbaka i huvudet ett par gånger. Gymma är ju faktiskt väldigt roligt tycker jag, så det hade säkert kunnat bli super. Jag är bara en fegis med att prova på nya saker som jag inte känner mig helt 100 på, men det är väl dags att kliva ur sin comfort zone och bli vuxen haha!

2 thoughts on “Onsdag

  1. Kan du inte skriva ett inlägg om hur det var att jobba i Tyskland? Hade varigt kul att få läsa. Då jag funderar på att åka och jobba utomlands efter gymmnasiet. 🙂

  2. Förstår preciiis hur du känner inför eventuellt gymmande – haha, lämna sin comfortzone för att bege sig till gym och (i mitt fall) kanske skämma ut sig komplett. 😉 Vet ej hur gym-van du är, men jag är det inte. Alls. Därav mina farhågor för att bege mig dit, övht! Jag känner, att om jag kunde hyrt gymmet alldeles alena, utan någon att göra bort mig inför så javisst. Meeen, tror inte det funkar. Ahhh… vilka I-lands problem vi har 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.