I väntans tider

Det masar sig sakta men säkert mot helg, kan det inte bara bli söndag nu direkt känner jag, för jag är SÅ nyfiken på att kolla på ponny! Men nog tjajat om det där även om jag lär tjata en hel del till. Igår pallrade jag mig till gymmet för första gången på 2,5 år, det är ju roligt men jag är så fruktansvärt feg i nya sammanhang med människor jag inte känner. Blev ett kortare pass på löpbandet, mycket stretching vilket behövs för mina stackars hopdragna, stela muskler (särskilt min vänstra sida) och lite situps. Har bokat pass ute i gymmet på måndag förmiddag för att förhoppningsvis repetera lite hur maskinerna fungerar och så att jag utför allting korrekt. Har lite småhärlig träningsvärk idag, därför jag valde att inte göra så mycket igår heller för att jag inte skulle bli stelare och ha mer ont idag än vad jag har.

Som ni märker så har jag verkligen ingenting att skriva om. Men det är verkligen supersvårt att hålla en hästblogg vid liv utan en häst vill jag lova er haha! Ni har frågat lite frågor som jag ska svara på och har ni andra frågor eller önskemål så får ni jättegärna skicka dem i en kommentar!

5 thoughts on “I väntans tider

 1. Jag vet inte riktigt vad du söker för ponny, men jag har en 5årig irländare hemma (ostammad). Jag importerade henne i Oktober och hon har alla papper klara förutom mätningen, men hon är ca 145cm.
  Väldigt trevliga gångarter, hoppar jättebra och är en himla trevlig ponny. Hon är lite bakskygg dock, sen har hon en rejäl foderbytesrand på hovarna. Bes ua.

  1. Var inne på Irländare tidigare men hade nog köpt en direkt från Irland i så fall och bakskygga är jag inte intresserad av. Dock blir det nu nästan helt säkert en yngre, svenskfödd, välstammad Ridponny! 🙂 Tack ändå!

 2. Förstår EXAKT din känsla inför gymmet – är likadan själv, skulle våndas oerhört inför gymbesök: ny miljö, nya människor, ovana ”apparater” osv osv 🙂 Men det är väl som med allting annat: ”bara” ännu en tröskel man måste kliva över emellanåt! 😉

 3. Jag rekommenderar jättemycket att gå med nån kompis/boka PT-pass och lära sig köra med lösa vikter. Så mycket bättre för koordination och kroppskännedom än maskinerna. Lite svårt men inte jättesvårt och definitivt överkomligt om man är ryttare :p

  1. Jo visst hade det varit lättare med kompis men känner ännu ingen här eftersom att jag är ganska så nyinflyttad i Hörby hehe, tack för dina tips! Har ett pass bokat på måndag förmiddag på gymmet så får vi se vad det ger! 😀

   / Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.