Snabba svar på frågor om aveln

Liiite synd att ni lyckades med konststycket att sälja alla stofölen, och stå kvar med ett hingstföl ? för modern verkar ju onekligen vara en fantastiskt fin avelsindivid. Men sådär är det ju, man har liksom inte alla korten på hand. Kanske du kan – trots allt – satsa en del på Nashville, även hingstar kan ju faktiskt ? ha sin plats i aveln, om man säger så.
Ja visst är det synd men samtidigt så var det läge. Jag visste hela tiden att Winnie skulle säljas, hade jag kunnat så hade jag haft kvar henne och tagit ett föl med tiden, men nu hade det inte fungerat ekonomiskt i dagsläget och så dök även rätt familj upp. Förhoppningsvis kan jag köpa ett avelsto så småningom som går i samma linjer men som inte är släkt med Nashville. För min plan med honom är ju att behålla honom som hingst och visa honom och förhoppningsvis få honom godkänd! Sedan ska han bli min tävlingspartner (OM jag längtar?)

Har du några planer på att betäcka henne igen?
Nu är det inte jag som äger Mon Amie längre utan jag fick bara låna magen på henne 2016 för att tillverka Nashville. Men förhoppningsvis får hon ett föl hos sin ägare till nästa år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.