En bit i taget

Ni anar inte hur uttråkad jag är just nu. Häromdagen hade jag en sådan motvationsboost gällande framtiden att jag inte riktigt visste vart jag skulle göra av mig själv, den byttes sedan ut mot vardagen utan häst och den börjar bli så galet tråkig nu. Har aldrig någonsin haft ett sådant här långt uppbrott från hästar och ridning tidigare och gud, det börjar nästan gå mig på nerverna faktiskt. Jag har en hel del tankar, funderingar, drömmar och mål kring framtiden men där en pusselbit efter den andra sakta måste falla på plats och det börjar med att köpa mig en egen ny ponny i alla fall! Sedan kan jag lägga upp resten av livet utifrån den. Men jag har i alla fall kommit till insikt att det faktiskt är så att en 3-åring passar in bäst just nu, av flera olika anledningar men främst att det frigör lite tid utan att stå utan häst, men också för att jag ännu en gång får utbilda en häst från starten vilket bara är bra för mig inför framtiden. Men även en massa annat. Tankarna går på högvarv emellanåt och det är lätt att bli otålig som tusan men is i magen så brukar det lösa sig!

Så om jag är förväntansfull inför i morgon? OM ni bara visste känner jag! Håll tummarna för bloggen är både tjatig och tråkig just nu haha, så om inte för er egna skull hehe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.