Join the movement

Det känns som att för varje gång en dörr stängs så kommer jag fortare över det för att jag för varje gång inser att den faktiskt stängs av en anledning. En dörr stängs, en ny eller två öppnas upp och ju fortare man inser detta i sina nederlag, desto lättare blir det nog. Sedan är självklart vissa saker jobbigare än andra, självfallet. Men på något vis så tror jag livet ändå är ett pussel av något slag, man träffar olika människor för att lära sig olika saker, man förlorar vissa människor för att man lärt sig det man skulle av dem eller reflektera kring det och gå vidare. Allting rör hela tiden på sig och att livet är fullt av nederlag, har alltid varit och kommer alltid att vara – för alla – mer eller mindre.

Nu flöt det iväg mer än planerat. Oavsett vad så är jag idag tacksam och hoppfull inför framtiden, och de erbjudanden och beslut jag står inför idag gör jag för att jag har tagit jobbiga beslut tidigare, right?

2 thoughts on “Join the movement

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.