Besked

Om allting nu går som det ska (vilket det borde) i den kommande enklare veterinärbesiktningen (han är bara 3 år) så äger jag snart ännu en ponny, med andra ord gillade jag vad jag såg igår men var nog egentligen ganska säker på det redan innan jag åkte dit! Ska bli spännande att se hur denna ungponny kommer att utveckla sig inte främst i kroppen. Förhoppningsvis kan jag därmed snart presentera honom här på mina sociala medier, jag är i alla fall jättespänd på det!

Vi planerar också för fullt att åka och hämta Nashville. Han kommer att stallas upp en kortare period för att vi ska komma igång och hantera honom ordentligt (innan det är för sent och innan han får komma ut på lösdrift/bete). Det är precis vad han behöver och särskilt eftersom att han ska behållas som hingst! Så han kommer att stallas upp, hanteras och arbetas mycket enkelt och sedan släppas ut med jämnåriga kompisar och då kommer nykomlingen att få flytta in på box, ridas in, förberedas inför treårstest och allt sånt där roligt!

Min förhoppning är att med tiden kunna få hit mamma också, då det dels underlättar i arbetet med dem men också att det blir lättare att dokumentera och dela med sig av material vilket jag gärna vill göra. Och med tiden hoppas jag också att det kan få flytta in fler söta ponnyer som vill utbildas vidare. Men som sagt, ett steg i taget!

Jag tillsammans med Fiffi sommaren 2014, samma dag som hon provreds av de som sedan köpte henne! En av de vackraste ponnyer jag skådat tror jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.