Debutfilm på Winnie!

Nu har jag fått upp videon på Winnie när hon tävlingsdebuterar med sin nya ryttare i Belgien för några helger sedan. Ni hittar den på min facebooksida som kommer att uppdateras lite parallellt med bloggen. Här är det mer ingående, mer bilder och mer av allt. Där är det mer skrap på ytan, nyheter kommer kanske upp fortare och lite annat. Gå gärna in och följ min sida, länk finns HÄR.

2 thoughts on “Debutfilm på Winnie!

 1. Hej!
  Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om hingstval? Jag står nämligen i fas att välja just hingst och det är en sådan djungel.
  Jag tänkte typ som förslag;
  Vad ska man ta hänsyn till som stoägare? Vad för egenskaper bör man lägga fokus på hos hingst kontra sto etc.
  Jag förstår det som ni har hållit på med avel ett tag och jag skulle gärna bli lite klokare.

  Ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.