Nya tag

Två omtumlande dygn till ända, mer eller mindre skulle H operera sina ljumskar (planerat) och åka hem redan efter några timmar men han fick en reaktion på något och mådde väldigt dåligt så han fick minsann inte komma hem igår som det var planerat. Men nu så är allting i sin ordning igen och jag har hunnit andas ut, varva ner och satt mig här framför datorn igen. Tvättmaskinen går, jag pysslar omkring i lägenheten och maten är planerad och inhandlad för att kunna laga middag senare om en stund. Nu bara några timmar till av att varva ner, låta oron lägga sig och hitta tillbaka till vardagskänslan.

Jag passade på att köra till Malmö igår där jag intog frukost på IKEA och fick med mig ett par gardiner hem som jag spanat in länge, samt lite nya tallrikar som också varit på önskelistan länge. Älskar att äntligen bo så att jag kan pyssla och fixa så mycket (nästan) jag vill.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.