En sak i taget

Det var länge sedan livet gick så i ett som det gör just nu och jag påminns direkt om hur jag mådde när jag jobbade som allra mest i Tyskland och stressade igenom livets resterande delar. Det är så lätt att hamna där, inte var och en sak i sin takt och nästan tappa andan. I onsdags opererades H och skulle åkt hem så jag var ju kvar där hela dagen och kvällen, i torsdags jobbade jag fram till 12.30 och körde sedan direkt till Lund för att hämta honom och sedan vidare på andra ärenden direkt därpå. Jobb heldag fredag. Jobb idag 07.00-13.30 & 15.30-22.00 så jag har bara precis varit och handlat något att käka som jag kastade i mig för att hinna ta det lugnt och vila lite nu innan jag måste köra tillbaka om drygt en timme (tur man har nära). I morgon har jag samma arbetstider förutom att jag slutar första passet 11.30 i stället. På måndag har jag gymtid inbokad på förmiddagen och sedan går jag direkt på och jobbar ett par timmar. På tisdag ska jag lämna bilen på service, åka med mamma som ska sko Wille och därefter hämta bilen och sedan hämta en ny säng, onsdag ska tillskottet besiktigas och pappren ska förhoppningsvis skrivas och sedan fortsätter karusellen med jobb igen om jag känner mig själv rätt. I perioder fungerar det, när jag kan planera allting i god tid. Men märker att jag far mer illa än någonsin att gå som timanställd som blir direktbokad på morgonen och måste ställa om sig.

Nog tjatat om detta tråkiga. Så mycket mer händer dock inte, det är verkligen fullt upp och sedan har jag en del som vill bli fotograferade också. Men först och främst ska jag klara av helgen, lär stendäcka i morgon efter mitt förmiddagspass eftersom det tar en stund för mig att varva ner efter ett kvällspass.

Så nu ska jag försöka andas, det är en konst faktiskt. Och bara ta och beta av en sak i taget i lugn och ro! Svinhalt på vägarna här i Skåne. Jag kör ju i hemtjänsten ute på landet och det är 3-4 cm blankis överallt, bläh.

3 thoughts on “En sak i taget

  1. Känner igen det, har det så år ut och in, självvalt visserligen, jobba heltid, ha häst & barn och hus, ingen behöver fråga hur man tänkt spendera sin ” lediga” tid för den finns inte 😅

  2. Va bara tvungen o skriva, har läst din blogg till och från i flera år och upptäckte idag att det är en jag känner som köpt din ”Fiffi” nyss;) det va nått bekant över kortet jag såg och tänkte att det kan inte finnas hur många i rätt storlek och färg som helst som kallas just det. Och jodå, det va hon. Hon har iaf hamnat hos en superambitiös tjej:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.