Frågor om Showman!

Jag tänkte att om ni har några frågor om Showman så kan vi passa på att ta dem i ett samlat inlägg! Jag har själv en hel del saker jag ska skriva också om mina tankar, planer och allt sånt där. Just nu har jag haft så otroligt mycket att göra dessa dagar att jag bara stressat igenom resten, måste hamna i fas i livet igen och inte minst med mig själv innan jag kan motiveras att dra igång detta ordentligt igen *pust*.

3 thoughts on “Frågor om Showman!

 1. När kommer han hem till dig?
  När ska du börja jobba med honom?
  Vad var det som fick dig att fastna för honom?
  Vad skulle du göra om han växte över?

 2. Förstår att man aldrig kan veta vad som händer längs vägen, men om du fick önska, hur länge skulle du vilja ha honom innan han säljs vidare (för det är väl planen?) och vad vill du ha hunnit göra med honom då?
  Ska han stå i samma stall som du hade Winnie i på på slutet och ska Nashville stå där sen också?
  När ska du påbörja inridningen?

  Ska bli kul att följa er!

 3. Vad är dina framtidsplaner med honom?
  Vad hoppas du att få göra med honom? Tävla någon speciell klass t.ex.
  Vad var det som fick dig att fastna för just honom?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.