Nya bilder på Showman

En sväng hos lille Showman var bra balsam för själen. Vilken fantastisk liten kille. Han kommer vara SÅ lättlärd och arbetsvillig. Han letar liksom social kontakt, vill vara med och vill förstå vad man menar. Kommer bli superroligt att jobba med honom kan jag tänka mig! Än så länge är han väldigt ojämn, kantig och valpig i kroppen till skillnad mot hur mina egna sett ut vid samma ålder, men det tar sig med tiden! Han får den tid han behöver för att växa till sig helt enkelt!

Det är en väldigt vänlig häst, men också både känslig och känslosam! Tror han kommer bli en fantastisk kompanjon med tiden!

3 thoughts on “Nya bilder på Showman

  1. Jättefin är han, kommer nog bli en riktig snygging 😀 Vore intressant att få lite utvärderingar hur du jobbar med honom och hur du tänker, även om det än så länge kanske är väldigt lite och basic. Jag tycker iaf att det vore intressant då jag aldrig jobbat med en så ung häst 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.