Onsdag

Efter ett dygn instängd i ett mörklagt sovrum och totalt tystnad börjar jag återgå till någorlunda normal. Halkade på jobbet igår och slog i huvudet ganska ordentligt, så jag avstod så mycket från skärmar som jag bara kunde igår och sov nästan från det jag kom hem vid 11 tills jag gick och la mig och sedan vaknade jag halv 10 i morse. Har förutom huvudet vridit till ett knä ganska så ordentligt, samt är jag ganska stel och spänd i nacken idag!

Har sett att ni har en del funderingar som jag ska svara på. Ska också inom kort presentera en ny rolig sak som är på gång och som jag ser fram emot väldigt mycket. Men nu är det dags för mig att klä på mig och torka håret, sedan ska jag på möte på skolan och därefter har jag en del annat att styra med innan jag landar hemma igen. Ska dock försöka ta det lugnt i och med min hårda smäll igår.

2 thoughts on “Onsdag

  1. Så underbart fina! Hur funkar det, framkallar man bilderna på samma ställe och OM det är så, hur går det till? Kramar och ha en mysig kväll med de dina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.