Spännande hittepå

Hela helgen har jag verkligen varit leeeedig<3 Inte legat tillgänglig på jobb utan bara tagit det lugnt och gjort det jag känner för. Igår hade jag och Mirella lite tid över som spenderades i några roliga butiker och jag tänkte att nu minsann passar vi på att köpa lite ljusblå färg att prova ha i håret också. Sagt och gjort så är jag nu blåhårig. Och det är ganska starkt blått då vi lät det sitta lite länge, så inte exakt som på bilden. Men det är ändå ganska coolt, så får vi se om folk sätter i halsen nu för det lär ju sitta i ett par veckor minst hehe. Man får ju passa på känner jag! Lite nya fransar blev det också. Så om ni också vill ha lika fina fransar som jag eller håret klippt så tveka inte, Mirella är superduktig och har bra priser! Skriv en kommentar om ni vill ha kontaktuppgifter, hon finns i Kågeröd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.