En fantastisk nyhet!!!

Alltså att denna dagen redan nu skulle komma är helt ofattbart. Som jag har längtat efter detta. Drömt om detta. Tänkt på detta och bara velat omfamna denna dag direkt. Nu är denna dagen inom räckhåll för från och med skiftet mars/april så kommer jag äntligen att hyra ett eget stall! ”Jaha?!” Tänker ni. Men för mig är detta något ofantligt stort och fantastiskt. Jag kommer att kunna ena min trupp och utöver det ta in andra hästar för utbildning, tävling och försäljning med tiden! Lyckan in i min själ går att ta på, den existerar verkligen!

Så helgen 1 april så samlar jag ihop mina hästar, samtidigt som det även kommer ett till inridningsprojekt som kommer presenteras längre fram och säkerligen bli en del av bloggen! Så till en början blir det för mig 3 hästar, men min plan och förhoppning är att kunna ta emot 1-2 till utöver det!

Jag kommer ha stora, fina, luftiga boxar i ett nyrenoverat stall. Jag kommer ha större gräshagar och eget bete till Nashville och Showman! Egen belyst ridbana med egna hinder (är på jakt just nu efter hinder för bra pris!). Jag kommer ha uppvärmd sadelkammare, varmvatten i spolspilta, toalett och litet fikarum. Det är verkligen en fantastiskt möjlighet och jag ser så fram emot allt som komma skall!

Nashville kommer hanteras dagligen och en bas i hanteringen ska läggas ordentligt. Showman ska ridas in och löshoppas, förberedas inför 3-års precis som denna andra 3-åring som kommer! Det blir helt enkelt superbra detta! Sköta mig själv och känna mig fri och få in mer häst i livet igen! Och att jag kan få vlogga i lugn och ro, samt visa arbetet med unghästarna och allt annat roligt som händer!

9 thoughts on “En fantastisk nyhet!!!

  1. Gud vad kul för dig Johanna med eget stall att hyra. Vet hur du känner och förstår din glädje och lycka. Jag hyr själv ett eget stall och det är såååå skönt o lugnt. Lycka till :)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.