Vem mer flyttar in i stallet?

Förutom att mina 2 grabbar flyttar in i stallet i början på april så kommer det även att flytta in 2 hästar till. Och den första är väl inte helt oväntad kanske… Wille såklart! Som jag sa till mamma när jag flyttade Winnie till Hörby i början på november förra året – ”Bara så du vet så kommer det inte dröja alls länge innan vi har hästarna tillsammans igen, det kommer ske snarare än du tror” – och visst hade jag rätt. Mamma och jag har liksom alltid ”hästat” tillsammans, hjälpts åt och haft roligt i stallet. Hon har fotat och filmat en massa och bara den hjälpen är ovärderlig för mig som driver blogg. Och att sedan få träffa min mor (som liksom är som min bästa vän) på daglis basis i stallet är helt lagom. När man både bodde ihop och hästade ihop så blev det kanske lite mycket emellanåt, men man är ju familj så det är ju inte så konstigt. Det ska i alla fall bli helt fantastiskt att ha även henne i stallet hos mig!

Utöver Wille kommer det en ponny till som presenteras i dagarna, den ska precis som Showman ridas in! Utöver detta finns det plats för 1-2 till ponnyer (eller hästar) för den som är intresserad av att lämna på tillridning, tävling eller försäljning. Eller kanske bara om man ska åka iväg på semester och vill ha sin häst trimmad och omhändertagen under tiden. Vid intresse är det bara att skicka ett mail till johannagrant@hotmail.com – det mesta går att lösa!

3 thoughts on “Vem mer flyttar in i stallet?

  1. Nejmen så roligt – för er båda två (tre, med Wille inräknad), så himla roligt, bra, skönt på alla sätt och vis att ha mammsen med i stallet, och eftersom ni nu har en sådan underbar relation så måste detta vara toppen! Lycka till!

  2. Är Wille din mammas häst?
    Fick för mig han var din 🙈
    Men är inte så aktiv o läsa bloggar men så hänger inte med med måste bli bättre

    1. Ja jo, det är ju hon som köpt och som äger honom. Innan var väl alla hästar ”våra”, nu är det lite mer uppdelat särskilt eftersom jag blivit vuxen och betalar för mig själv också! Från början var han ju tänkt som min nästa storhäst/ha en unghäst vid sidan av, men nu var han ju kanske inte riktigt som tänkt så han har helt enkelt blivit hennes projekt som hon gillar att arbeta med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.