Livet är ett enda stort planerande

Planera, planera & planera (vilket jag älskar). Min grej i livet är liksom att organisera och jag mår så innerligt bra av när det är nystädat och allt står i ordning och är rent. Röra, skit som bara ligger och så vidare triggar igång ett icke välmående hos mig. Anyway, det är mycket som ska planeras och många lösningar som ska tas fram, men det är ju så roligt att gå runt och fundera på. Har sökt på både Google och Pinterest efter smarta lösningar och hittat en hel del jag vill tillämpa så småningom, lösningar för upphängningar av benskydd, schabrak och så vidare. Allt som är bra, smidigt och gör att saker torkar snabbt och har ”sin plats” är välkomna! Har spenderat flera timmar på IKEA’s hemsida efter smarta lösningar och knep.

2 roliga paket väntar jag också på som presenteras lagom till inflytt så det är mycket spännande just nu. En nystart på riktigt och en motivationskick som heter duga! Kan man ta på min motivation och glädje just nu? Svar ja?!

Och snart ska jag presentera vem som blir häst nummer 4 att flytta in i stallet!

One thought on “Livet är ett enda stort planerande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.