Häst nummer 4 i stallet blir…

Den fjärde hästen att flytta in i nya stallet till våren är ingen mindre än Nashvilles helsyster Alslyckas B Witch Saga mer eller mindre kallad för just Saga! Hon är två år äldre än Nashville, det vill säga lika gammal som Showman och hon ska alltså också ridas in och förberedas inför 3-årstestet under våren. Mer eller mindre samma plan och tänk som med Showman fast självklart med en individanpassad träning även om grundtänket och grundplanen är densamma! Saga ägs då alltså av Maria Olofsson utanför Hultsfred som även äger Mon Amie, Nashvilles mamma!

Så Showman, Nasse, Saga och Wille flyttar in i stallet tillsammans om drygt en månad och sedan drar det igång! Taggad och lycklig är bara förnamnet just nu! Kommer bli lite tufft i början då jag har två fasta dagar på en skola fram till sommarlovet men allting går att lösa med lite vilja och rätt inställning!

One thought on “Häst nummer 4 i stallet blir…

  1. Hej! Gud vad spännande och vad roligt för dig!! Kommer du ha något mer jobb utöver det eller kommer det vara det enda du satsar på? (stallet menar jag då alltså) Bara av rent intresse, kommer du tjäna pengar på det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.